У Хабаровську на приймальну управління Федеральної служби безпеки РФ напав невідомий озброєний та відкрив вогонь. Є жертви, серед яких і співробітник ФСБ.

Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на джерела у відомстві.

"Двадцять першого квітня о 17.02 за місцевим часом в приймальню Управління ФСБ Росії по Хабаровському краю увійшов невідомий і, не перетинаючи встановлену зону технічного контролю, почав стріляти по людях, що знаходилися в приймальні . Загинув співробітник ФСБ Росії і один з двох відвідувачів - громадян країн СНД, другий поранений. Нападник знищений", - повідомили представники відомства.

На місце прибули загони поліції, які перекрили прилеглі вулиці. Кінологи проводять обшуки в припаркованих поруч з будівлею ФСБ автомобілях.

Також проводиться евакуація людей із банків, магазинів та інших закладів, що розташовані поблизу. За інформацією джерела, співробітники ФСБ глушать сигнали мобільного зв’язку в центрі міста.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", в Ізмаїлі замінували автомобіль мера.