В автомобілі міського голови Ізмаїла Андрія Абрамченка була виявлена вибухівка. Про це у соціальній мережі Facebook написав радник глави Нацполіції Одеської області Руслан Форостяк.

"Сьогодні вибуховотехнічними підрозділами ГУНП в Одеській області був знешкоджений пневмоударом вибуховий пристрій, який зловмисники розмістили під автомобілем мера міста Ізмаїл пана Андрія Абрамченка", – йдеться у повідомленні.

Форостяк подякував за пильність та професіоналізм людям, які брали участь у спецзаході, та особовому складу Ізмаїльского ВП.

За фактом відкрито досудове провадження та ведуться слідчі дії. Подробиці замаху не розголошуються.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у США 17-річний підліток Сантон Колон зізнався у тому, що планував убивство Папи Римського Франциска під час візиту останнього у Пенсільванію.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще