Уболівальники Боруссії після перенесення першого матчу 1/4 фіналу Ліги чемпіонів з Монако через вибух біля автобусу дортмундського клубу запропонували допомогу фанатам команди гостей, які приїхали в Німеччину.

Мешканці Дортмунда влаштували акцію підтримки, запросивши вболівальників Монако переночувати в їхніх домівках. У мережі з’явився хештег #bedforawayfans, за допомогою якого фанати Монегасків могли знайти собі місце для ночівлі.

Акцію також підтримав офіційний твіттер Боруссії.

Після такого єднання вболівальників обидва клуби подякували місцевим мешканцям за допомогу гостям.

Зазначимо, що ще на стадіоні, коли стало відомо про вибух біля автобуса Боруссії, вболівальники Монако підтримали дортмундців.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що у вівторок, 11 квітня, біля автобусу Боруссії стався вибух, унаслідок якого був пошкоджений транспортний засіб і постраждав захисник дортмундської команди Марк Бартра.

Як повідомляв портал Знай.ua, через цей інцидент перший матч чвертьфіналу Ліги Чемпіонів між Боруссією і Монако був перенесений на середу, 12 квітня. Початок зустрічі о 19:45.