Колишній нападаючий київського Динамо Віктор Леоненко розповів, чому нинішнього лідера киян Андрія Ярмоленка не продають в європейський клуб.

"Андрій в багатьох матчах чемпіонату і вже тим більше єврокубків грає слабо. Це тут він зірка, а в Європі потрібно доводити. Його звуть середняки рівня Сток Сіті і Евертона, в яких потрібно битися. Думаю, йому там робити нічого.

Я не здивований, що влітку він вибрав гроші і продовжив контракт з Динамо. У України з Ярмоленком і Коноплянкою на Євро-2016 нічого не вийшло. Тому що тягнути команду - це створювати моменти не тільки для себе, але і для партнерів. Вони талановиті хлопці, але занадто люблять себе у футболі.

Я б подивився, що з ними зробив в мій час Лужний, якби не отримав пас після ривка на 70 метрів. Закопав.

Журналісти роблять з них зірок, а вони не виправдовують. Коноплянка в Іспанії не заграв, бо не перебудувався - в Дніпрі Маркевич дозволяв йому все, а в Севільї Женя не виконував тренерські завдання, не відбирав м'яч.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ярмоленку, вважаю, немає сенсу їхати в Європу, тому що він і в Динамо розчиняється в матчах з серйозними командами ", - вважає Леоненко.

Як повідомляв Знай.ua, ультрас Райо Вальєкано заспівалі образліву пісню про Зозулю.