Після перемоги в Національному відборі групи O.Torvald про музикантів і керівника рок-гурту Євгена Галича заговорила вся Україна.

І, як водиться, заговорила по-різному. Такий вже тягар слави – разом з популярністю на тебе звалюється і купа всякого лайна. Не оминуло воно й український гурт O.Torvald. Після відбору "доброзичливці" звинуватили музикантів у тому, що вони заплатили за свою перемогу і все було визначено наперед.

Про те, як O.Torvald переміг у відборі і що насправді заплатили за це хлопці, розповів порталу Знай.ua фронтмен групи Євген Галич.

"Я ніколи не прагнув подобається всім - я ж не стодолларовая купюра. Я простий хлопець з полтавського гаража, який всіляко намагається досягти своїх цілей і займатися музикою на більш високому рівні, хочу бути затребувани", - сказав Галич в інтерв’ю.

Євген зазначив, що перемозі в конкурсі вони завдячують перш за все своїм фанатам, а платили лише гримерам та стилістам:

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ми вже не молоді, у нас є своя аудиторія, ми збираємо тисячі глядачів по всій країні і конкурс не був для нас чимось надприродним. Ми перемогли завдяки нашим фанатам. З приводу «заплатили» - так, ми платили на конкурсі стилістам, гримерам, купували тканини. Ось і всі наші витрати. Немаленькі при чому ..."

Що ж до самого пісенного конкурсу, то Галич вважає, що українці ставляться до нього занадто серйозно:

"Мене взагалі дивує - чому все ставляться до цього конкурсу настільки серйозно? Мені здається, в нашій країні є проблеми куди серйозніше, ніж пісенний конкурс або футбольний матч".

Негативними відгуками про себе і про свою групу Євген Галич не переймається.

"Раніше я намагався читати відгуки про нас, зараз кинув цю справу. Ось їхав сьогодні на зустріч з вами, включив в машині радіо - що для себе помітив, в новинах немає жодної позитивної новини, один негатив. Наші люди в цьому живуть. І як можна дивуватися тому, що вони пишуть негатив? Адже в негативі жити простіше, набагато зручніше сидіти на дивані і писати негатив, не розібравшись, без якогось конструктиву. Один американець після відвідин України мені зізнався, що ще не бачив, щоб люди, які живуть в країні, так ненавиділи людей, які живуть в цій же країні. На Джамалу в минулому році теж вилили чимало бруду, а коли вона перемогла - стала національним героєм для тих же, хто її брудом поливав".

"За словами Євгена, для O.Torvald головне – достойно виступити на сцені Євробачення. Адже від того, як вони представлять Україну, буде залежати те, як до нашої країни будуть ставитись:

"Для мене головне, виступити гідно. На сцені три хвилини ми вп'ятьох будемо втілювати цілу країну. Для нас важливо, як ми її представимо - адже так потім до нас і будуть ставитися, до нашої країни".

Як повідомляв сайт Знай.ua, Женя Галич розповів про свою сім'ю, музико, плани на майбутнє і участі в Євробаченні