Гендиректор луганської Зорі Сергій Рафаїлов заявив, що не проти проведення чемпіонату з 16-ма командами, але є питання.

- Чи готові сьогодні українські клуби Прем'єр-ліги разом з ФФУ розглянути варіант із збільшенням кількості команд? Думаю, що ні. В кінці минулого року не відбулися три матчі з вини кількох клубів. На сьогодні чотири клуби Прем'єр-ліги грають не за місцем своєї реєстрації - Шахтар, Олімпік, Зоря і Сталь. У першій лізі Десна виступає на Оболонь Арені.

Інфраструктурно для участі у Прем'єр-лізі зараз готові тільки Іллічівець, який у разі підвищення в класі незрозуміло, де буде грати, і Оболонь-Бровар. Ми бачили, в якому стані стадіон у Черкасах. Навіть в Одесі на півдні країни поле в цьому році було, м'яко кажучи, незадовільним. Так що повернення до 16-ти і більше команд – це просто мрії. Хороші, але мрії.

Потрібно залишати 12-ть команд. Щоб у наступному сезоні не було гірше. Потрібно жити реаліями, - передає слова Рафаїлова прес-служба ФК Зоря.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що Карпати презентували нову ігрову форму.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще