Генпрокуратура, НАБУ та поліція провели ряд обшуків на території Києва та Донецької області в осіб з оточення колишнього президента Віктора Януковича та екс-голови його адміністрації Андрія Клюєва. Вони проходили в рамках кримінального провадження щодо фактів злочинної протидії протестним акціям, вбивств та інших злочинів часів Майдану.

Про це повідомила прес-служба ГПУ.

Під час обшуків правоохоронці вилучили предмети й документи, що стануть серйозною допомогою для для подальшого розслідування. Зокрема мова йде про кілька тисяч набоїв, документи за підписом "керівництва" самопроголошеної "ДНР", пристрої дистанційного доступу до рахунків у іноземному банку, фінансові схеми та документи "чорнової бухгалтерії", печатка офшорної компанії, електронні носії інформації.

Тепер слідчі уважно вивчать та проаналізують отримані папери, що в майбутньому дасть змогу притягти до відповідальності тих, хто стояв за розстрілом Майдану.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", рахунки НСК "Олімпійський" заарештували через багатомільйонні борги.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще