Жінки-політики рятуються від трудових буднів у Верховній Раді на кухні.

Результатами приготування їжі поділилася представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко у Facebook.

"Можливо, вас це не здивує. Але всіх, хто мене знає, думаю, здивує. Я вперше зробила лазінію, безглютенову, на замовлення дітей", – розповіла Геращенко.

Вона зазначила, що не любить готувати. До цього її привела робота у Верховній Раді. За її словами, жінки повертаються на кухню для контрасту. Геращенко похвалилася, що лазанья у неї вийшла смачна, а діти і чоловік залишилися щасливими.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Геращенко анонсувала зустріч представників Тристоронньої контактної групи, яка відбудеться 6 квітня.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще