У Запоріжжі під час акції "Безсмертний полк" помітили активістів, які замість знімків ветеранів принесли портрети героїв відомої саги "Гра престолів".

Про це повідомляє 061.ua.

За словами очевидців, велика юрба людей зібралася біля будівлі місцевої мерії для проведення акції "безсмертний полк". Припускають, що ініціатором цього виступив один із учасників сепаратистського захоплення Харківської ОДА. В якийсь момент до них в колону вклинилися люди з альтернативною жартівливою акцією "безсмертний вовк", які несли портрети ветеранів битв з кіноепопеї "Гра престолів".

Більшість із присутніх на акції "безсмертні полк" поводилися зухвало, наспівували радянських пісень та намагалися влаштувати сутичку. Правоохоронці за кілька годин вивели з натовпу трьох провокаторів. Однак сенсу паралельної акції вони так і не вловили і охоче фотографувалися з героями битв на Черноводній і Стіни, та іншими ветеранами війни з Білими Ходоками.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у центрі Харкова учасники акції "Безсмертного полку" влаштували сутичку із проукраїнськими активістами.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще