Одним із членів журі на міжнародного конкурсу на Одеському кінофестивалі стане акторка із "Гри престолів" Сібель Кекіллі.

Про це йдеться на офіційному ресурсі організаторів заходу.

Компанію їй складуть Римма Зюбіна та Крістіан Петцольд, а імена інших суддів поки не розголошують. Захід триватиме із 14 по 22 липня.

Слід відзначити, що акторку турецького походження запам'ятали не тільки за роль у популярному серіалі. Свого часу вона отримала визнання за стрічки "Головою об стіну" та "Чужа" – її номінували на Премію Європейської кіноакадемії.

Борець за права емігрантів та гендерну рівність, Кекіллі славиться також і скандальним минулим. Роль жінки легкої поведінки у "Грі престолів" – це далеко не перший подібний досвід. Раніше Сібель знімалася у фільмах для дорослих і, як сама пояснювала, робила це виключно заради грошей. Після номінування на премії, акторці нагадали про її перші кроки у кар'єрі, але це не завадило зростанню її популярності.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Відомо, що вона кілька разів змінювала псевдоніми, коли грала у пікантних сценах – називалася по різному: Dilara, Delara, Kim, Sybel, Sybella Wide, але згодом відмовилася від цієї ідеї і вирішила повернутися до "серйозного кіно".

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що організатори української кінопремії показали статуетку, яку вручатимуть переможцям.