Колишній ватажок терористів "ДНР" Ігор Гіркін образив померлого напередодні радянського і російського поета Євгена Євтушенка. Користувачі мережі активно підтримали бойовика.

"Помер Євтушенко. В США." Поет в Росії - більше ніж поет ". Але російський поет в" ковбасної еміграції "- це не поет ... а так, чмо ганебне", - написав Гіркін в соціальній мережі. Бойовик зазначив, що завжди так думав про померлого поета.

У коментарях Гіркін дописав, що Євтушенко був звичайним радянським пристосованцем, а не російським поетом. Тому Росія йому не батьківщина.

У коментарях користувачі підтримали Гіркіна і дорікнули Євтушенку в тому, що він виїхав з Росії.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що покійний російський поет Євген Євтушенко не тільки уособлював цілу епоху. Часто його вірші носили досить суперечливий характер - в декількох з них він описував поїздки в "ДНР".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, 1 квітня російський поет Євген Євтушенко помер у віці 84 років в Америці.