У США на 85 році життя помер відомий радянський і російський поет Євген Євтушенко.

Про це російському виданню повідомив друг поета Михайло Моргуліс. "П'ять хвилин тому Євген Олександрович відійшов у вічність", - сказав Моргуліс.

Сергій Вінніков, який продюсував фестиваль в Москві на честь ювілею поета, повідомив останню волю померлого. Він сказав, що 29 березня йому подзвонила дружина поета Марія і з'єднала з Євгеном Олександровичем.

"Я прошу передати моє прохання про вирішення питання про моє поховання в Росії в Передєлкіно недалеко від могили Пастернака", - передав слова Євтушенко Вінніков.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що 31 березня в США потрапив до лікарні поет Євген Євтушенко. Дружина Марія Новикова повідомила, що це не планове обстеження.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Незважаючи на поганий стан здоров'я, Євтушенко продовжує роботу над своїм незакінченим романом. Поет диктує дружині заключні глави роману, над яким він працює останні два роки.