Близький друг сім'ї Євтушенка, дипломат Михайло Моргуліс, розповів у розмові з російськими журналістами, що поет не піддається хворобі і, перебуваючи в лікарні, продовжує роботу над своїм незакінченим романом.

За словами Моргуліса, він часто телефонує поету. З Євтушенком в палаті цілодобово перебуває його дружина, Марія Новікова. Як стверджує дипломат, поет диктує Новіковій заключні глави роману, над яким він працює останні два роки.

"Ми з ним часто зідзвонюємося. І не дивлячись на досить погане самопочуття, Женя продовжує роботу - він надиктовує Маші останні глави своєї книги, її нові сторінки", - цитують Михайла Моргуліса російські ЗМІ.

За словами друга поета, мова йде про художній твір, який Євтушенко пише останні два роки.

"Це роман, хоч і не автобіографічний, але в нього вкраплені багато особистих спогадів Євтушенка, переживання, емоції, документальні події з життя", - пояснив Моргуліс.

Як повідомляв сайт Знай.ua, дружина Євгена Євтушенка розповіла про стан поета.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще