Глава СБУ Василь Грицак упевнений, що російська агресія спрямована на знищення України як самостійної держави.

"Агресія направлена ​​не тільки на присвоєння Криму і Донбасу, а на тотальну окупацію і знищення України як самостійного і суверенної держави", - сказав глава відомства на заході, який присвячено пам'яті загиблих на Донбасі співробітників СБУ, передає прес-служба.

Також Грицак упевнений, що про втрати у війні не повинні знати тільки родичі. Про це також треба говорити громадськості.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що радник голови Служби безпеки України Юрій Тандіт оприлюднив інформацію про кількість звільнених і знайдених українських заручників, які перебували або зараз знаходяться на території окупованих Донецька і Луганська. Їх кількість - 3136 людей. Ще 416 українців зникли безвісти.

За його словами, кількість заручників постійно зростає і зараз в Донецьку і Луганську утримуються 118 воїнів, але підтверджених – тільки 60.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще