Без паспортів замість безвізу: СБУ заблокувала роботу сервісу

За кілька годин після рішення Європарламенту щодо скасування віз для України всі центри з видачі закордонних біометричних паспортів призупинили свою роботу. Припускають, що збої в роботі паспортних центрів можуть бути пов'язані з перевірками, які СБУ проводить в телекомунікаційних компаніях, і можливим вилученням серверів.

США завдали ракетного удару по Сирії

У відповідь на хімічні атаки американські військові завдали ракетного удару по авіаційній базі у Сирії. Відомо, що напередодні президент США Дональд Трамп наголошував на тому, що відповідальними за вбивства мирних мешканців є прихильники режиму Башара Асада.

Односторонній "Мінськ": Турчинов розповів про атаки терористів на Донбасі

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Секретар РНБО Олександр Турчинов заявив, що українські спецслужби фіксують активне нарощування Росією військового потенціалу на західному та південному стратегічних напрямках. Він підкреслив, що російсько-терористичні угруповання демонстративно нехтують Мінськими угодами та черговою домовленістю про припинення вогню.

Америка допоможе Україні захиститися від хакерів Путіна

У Конгресі США презентували законопроект про посилення кібербезпеки України, згідно з яким встановлять вдосконалені програми із захисту техніки, а також зменшення технологічної залежності країни від Росії.

Авіакатастрофа у Франції: пасажирський літак згорів ущент

На південному сході Франції легкомоторний пасажирський літак зачепився за верхівки дерев при посадці і загорівся, в результаті чого загинули двоє людей.