Голова Національного банку України Валерія Гонтарева заявила на сьогоднішній прес-конференції, що її відставка не змінить курс фінансового регулятора.

За її словами, НБУ повинен залишатись незалежним органом. Крім того він, за словами Гонтаревої, не мінятиме політику найближчим часом.

"Не буде змін і в політиці центрального банку. Незмінність обраного шляху - запорука успішності нашої країни і підтримки наших міжнародних партнерів", - додала голова НБУ.

Нагадаємо, Гонтарева оголосила, що залишає посаду голови Нацбанку сьогодні, 10 квітня, та передала відповідну заяву президенту Петру Порошенку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Гонтарева розповіла про гроші, які українські фінустанови зберігали на рахунках австрійського банку.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще