Гонтарева у Вашингтоні назвала свого наступника. Про це, з посиланням на свої джерела, повідомив український журналіст Олександр Дубінський, передає Politeka.

«Свіжі новини з Вашингтона від наших чиновників, які повернулися звідти (з річних зборів МВФ)», - написав Дубинський.

Журналіст, посилаючись на свої джерела, повідомив, що в спілкуванні з західними партнерами глава НБУ Валерія Гонтарєва подавала, як доконаний факт, що її наступником стане відомий український банкір Володимир Лавренчук. Гонтарєва запевняла, що її наступник буде «неухильно виконувати всі вимоги МВФ».
«Знаю, що Володимир Лавренчук є активним користувачем ФБ. І розраховую на його публічні коментарі по даній інформації. Так само як і відповідь на питання, яким чином він збирається переконати зал ВР проголосувати за свою кандидатуру », - додав журналіст.

Зазначимо, що Володимир Лавренчук багато років управляв фінустановою «Райффайзен банк Аваль».

Як повідомлялось раніше, Гонтарева заявила про свою відставку 10 квітня. Її заяву ще має підписати президент України Петро Порошенко. Далі відставку розглянуть на засіданні Верховної Ради. Згідно із заявою, Гонтарева остаточно покине пост 10 травня, якщо рішення про її більш ранній відхід не приймуть у ВР.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв сайт Знай.ua, економічний експерт Олександр Савченко оцінив можливого наступника Гонтаревої Володимира Лавренчука.