Сьогодні, 18 квітня, Краматорський міський суд засудив 26-річну матір чотирьох дітей до тюремного терміну.

Як повідомляє прес-центр суду, 18 травня 2016 роки жінка залишила чотирьох дітей одних на цілу добу. Поки діти були без нагляду, хлопчик 2013 року народження схопив ручку розпеченої електричної плити і сильно обпік руку.

Горе-матір по поверненню сподівалася на вічний "авось": саме, мовляв, пройде. В кінцевому підсумку тритижневий "авось" призвів до загноения ран і некрозу: малюкові довелося ампутувати всі пальчики на правій ручці. В ході слідства і на самому суді жінка відмовилася визнавати свою провину.

Суд засудив горе-матір на три роки тюремного ув'язнення з дворічним випробувальним терміном. На момент винесення вироку жінка виношує під серцем п'яту дитину. Четверо її дітей знаходяться в органах соціальної опіки.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як під Тернополем жінка забрала документи сина зі школи і два роки не випускала його на вулицю.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще