Туристи, які приїхали спостерігати вживу за міжнародним музичним конкурсом "Євробачення-2017", поділилися своїми враженнями від української столиці.

Про це пише Рoliteka.

Варто відзначити, що всім без винятку сподобалася старовинна архітектура столиці. Багато хто очікував побачити сіре й непривітне місто, тому по приїзду був вельми і вельми здивований.

Хтось вважає, що розкрас Арки Дружби народів - це символ ЛГБТ, хтось здивувався, як настирливо стали вимагати гроші милі "мультяшки", що розгулюють по Хрещатику.

Однак не для всіх знайомство зі столицею було приємним: так, мешканець Ірландії "познайомився" з табло на залізничному вокзалі, де розклад поїздів не перекладається на англійську.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, хто з учасників конкурсу закохався в український борщ.

"Я думаю, что уроки украинского и русского языка в прошлом году были одним из моих лучших решений! И думаю, было бы намного сложнее и без них", — Chasing Penelope.

"Киев сегодня теплый, солнечный и зеленый. Я представлял его холодным и серым", — Karl Downey.

"Архитектура страны, которая выиграла Евровидение", — Dani Jabonero.

"Это мое последнее фото из Киева и, возможно, самое острое. Когда я приехал меня чуть было не ограбили. Я чуть не стал жертвой мошенников, но, к счастью, мне удалось сбежать от двух парней. Которые были соучастниками этой схемы", – фотограф Elliott Franks.

"Эти большие мультяшки были такие милые… пока не потребовали денег за фото", — William Lee Adams.

"Немного радуги над Киевом", — Marco Schreuder.