У неділю, 9 квітня, у матчі 24-го туру чемпіонату України з футболу Чорноморець сенсаційно переміг Шахтар (2:1). У цьому матчі одеситів вивів на поле з капітанською пов'язкою грузинський легіонер Давид Хочолава. У вівторок, 11 квітня, цей захисник уклав з Шахтарем 5-річний контракт. До донецького клубу Хочолава приєднається з наступного сезону, інформує офіційний сайт гірників.

До Чорноморця захисник виступав в грузинських клубах Саско (Тбілісі), Металург (Руставі), Сіоні (Болнісі), Динамо (Тбілісі), Колхеті (Поті) і Шукура (Кобулеті).

З сезону-2015/16 захищає кольори одеського Чорноморця, за який в українській Прем'єр-лізі провів 39 матчів, забив три м'ячі.

У серпні 2016 року Хочолава отримав дебютний виклик до національної збірної Грузії, в складі якої до цих пір провів три поєдинки.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що для Шахтаря перенесення матчу з Динамо стало несподіванкою.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще