Автомобілі "гуманітарної колони МНС Росії" прибули до пунктів призначення у Донецькій і Луганській областях і приступили до розвантаження.

Про це пишуть російські ЗМІ.

У машинах нібито привезли продукти (близько 500 тонн) для мешканців Донбасу. Основну масу складають дитячі продуктові набори.

"Відповідні організації розподілять їх по соціально значимих об'єктах Донецької та Луганської областей", - йдеться в повідомленні.

Як пишуть росЗМІ, гуманітарну допомогу доставили з дотриманням усіх вимог і норм міжнародного законодавства.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Після того, як автомобілі розвантажать, колона попрямує назад в Донський рятувальний центр через пункти пропуску "Матвєєв Курган" і "Донецьк", пройшовши всі необхідні митні процедури.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", так званий російський "гумконвой" безперешкодно перетнув кордон України.