Український напівважковаговик Олександр Гвоздик (13-0, 10 КО) поділився своїми планами на майбутнє, а також розповів про свого наступного суперника, передає Boxingtalk.

"Я задоволений своїм виступом. Не чекав, що завершу бій з Гонсалесом так скоро. Я хотів трохи почекати і дати йому вимахнутися, щоб додати в активності в пізніх раундах. Але я отримав шанс, потряс його і не упустив можливості.

В останніх двох поєдинках я нокаутував суперників, яких ніхто не міг нокаутувати до цього, це сталося, напевно, тому, що з кожним днем я вдосконалююсь і продовжую важко працювати.

Що стосується моїх планів на майбутнє, то зараз я хочу відпочити пару тижнів, а потім повернутися до тренувань. Мені не хочеться брати довгих пауз у виступах. Я чув, що моїм наступним суперником може стати Джо Сміт, але це ще не точно", – розповів Гвоздик.

Нагадаємо, 8 квітня в Оксон-Хіллі (штат Меріленд, США) Олександр Гвоздик достроково виграв поєдинок проти кубинського боксера Юніескі Гонсалеса. Гвоздик відправив суперника в нокаут в третьому раунді. Після бою була оприлюднена офіційна комп'ютерна статистика ударів у бою Гвоздик - Гонсалес.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Олександр Гвоздик може провести наступний бій вже 17 червня в андеркарті поєдинку Андре Уорда і Сергія Ковальова.

Фото – Getty Images