Пілот Мерседесу Льюїс Хемілтон підвів підсумки кваліфікації Гран-прі Китаю, а також поміркував на тему боротьби за головний титул в сезоні.

"Уїк-енд поки виходить цікавим. Сьогодні було дуже непросто. Вранці нам було потрібно провести велику частину вчорашніх тестів. Сподіваюся, ми знайшли правильний баланс. Я радий, що мені вдалося проїхати відмінне коло.

Призери кваліфікації Гран-прі Китаю - Себастьян Феттель, Льюїс Хемілтон і Валттері Боттас, фото Getty Images

Завтра нас чекає незвичайний день. У цьому сезоні мені поки не доводилося працювати з дощовими шинами, так що буде весело. У Феррарі дуже хороший болід і в гонці вони можуть зробити крок вперед і стати ще швидше. Так що подивимося, що станеться завтра. Боротьба між нами буде щільною, в цьому я впевнений", - цитує Хемілтона Sky Sports.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що Хемілтон виграв кваліфікацію Гран-прі Китаю.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура
Показати ще