Обшуки в Нацбанку, які проводили співробітники НАБУ, були пов'язані зі службовими зловживаннями та діяльністю Platinum Bank.

Про це повідомив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький під час зустрічі з журналістами. Він зазначив, що детективи вилучили частину документів в НБУ і вони допоможуть провести ряд слідчих дій.

"Справа пов'язана зі зловживаннями, в тому числі в питаннях діяльності Platinum Bank, оскільки слідство перевіряє версію про навмисне завищення ліквідності і заниженні економічних ризиків, які є в фінансових установах, в тому числі і в Platinum Bank», - пояснив Холодницький.

НАБУ навідалося з обшуками в НБУ 29 березня. В антикорупційному бюро пояснили, що обшуки в Нацбанку проводили через правопорушення чиновників і керівництва головного фінансового регулятора.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, керівник НАБУ Артем Ситник розповів, що обшуки в НБУ проводилися без опору і стосуються вони керівництва фінрегулятора.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще