У п'ятницю, 24 березня, в Загребі на стадіоні Максимір відбудеться матч відбору до ЧС-2018 Хорватія - Україна. Початок - о 21:45.

Напередодні стало відомо, що поліція Загреба не дозволила проведення фан-маршу українських уболівальників, мотивуючи це цілями безпеки.

У той-таки час вболівальники фан-руху Вірні збірній приїдуть в один з хорватських дитячих будинків з подарунками. Українська делегація передасть його вихованцям одяг, солодощі та планшети для навчання.

У п'ятницю також мала відбутися товариська гра між хорватськими та українськими вболівальниками. З боку України в поєдинку збиралися взяти участь воїни АТО.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що, за словами півзахисника збірної України Євгена Шахова, він приїжджає в команду з особливим бажанням.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Фото Getty Images