Від новинок моди можна чекати чого завгодно. Фантазія дизайнерів не має меж і в цей раз вони здивували нас черговим маст хевом сезону весна-літо 2017 року.

На питання, чому панчохи, гольфи, шкарпетки стали трендом, ніхто не може відповісти. Але цей додаток дійсно може зробити образ яскравим і незабутнім.

Шкарпетки, вдягнуті під туфлі, черевики, кросівки, кеди надають зовнішньому вигляду трохи дитячої наївності і в цей же час жіночої елегантності.
Мода на шкарпетки і панчохи взяла свій початок ще в сорокових минулого століття. Як раніше говорилося про те, що мода до нас повертається зі старих часів, але ніхто не міг передбачити що з таких давніх часів.

На показах модних будинків ми можемо помітити, що деякі колекції представили повний образ з доповненням шкарпеток і панчіх різних відтінків, довжини і в поєднанні з абсолютно різною одягом починаючи від легких літніх суконь закінчуючи класичним вбранням.

Цей тренд не поширюється на чоловічу моду, тому чоловікам не варто проводити експерименти з шкарпетками. Цей тренд тільки для жінок і якщо подивитися на різні образи, шкарпетки та гольфи надають певний шарм.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Особливих правил щодо створення повного образу в поєднанні з шкарпетками або гольфами немає.

Колір шкарпеток може значно відрізнятися від основного одягу. Фантазуйте і поєднуйте цей тренд з чим завгодно. Не варто переживати, що ваш зовнішній вигляд буде виглядати трохи химерним. Так, дійсно образ створюється трохи дивним, але для того мода і існує, щоб дивувати себе і оточуючих.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що верхній одяг підкреслює особливості фігури. Якщо присутні певні недоліки, їх можна приховати за допомогою верхнього одягу. Тут головне розумно підібрати весь лук вашого образу.