Пальто ніколи не виходить з моди. Пальто - зручна і практична річ. У весняний період пальто практично постійно доводиться носити. Існують і літні моделі верхнього одягу, які допоможуть підкреслити стиль і елегантність жінки.

Перш ніж носити пальто, необхідно врахувати будова статури і з якими речами ви хочете його поєднувати.

Читайте також: Реал розпрощається з основним голкіпером

Зазвичай довге пальто ми носимо в холодну пору року, але з настанням тепла, хочеться одягнути на себе коротшу верхній одяг, щоб підкреслити фігуру і виділити речі, які ми носимо під верхнім одягом.

Красиве і стильне пальто підкреслює індивідуальність і елегантний стиль.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Верхній одяг підкреслює особливості фігури. Якщо присутні певні недоліки, їх можна приховати за допомогою верхнього одягу. Тут головне розумно підібрати весь лук вашого образу.

Дівчатам невисокого зросту варто звернути свою увагу на пальто з прямим силуетом. Воно буде стильно і красиво виглядати з взуттям на підборах, а так само з взуттям на плоскій підошві. Невисокі дівчата можуть сміливо носити пальто різного кольору, від темних до яскравих відтінків.

Дівчатам високого зросту, можна підібрати будь-який пошиття верхнього одягу та поєднувати з різною взуттям. Як правило високі і стрункі дівчата асоціюються з дівчатами з модельної індустрії, а їм підходять різноманітний стиль. Якщо ви не хочете підкреслювати високий зріст, не купуйте пальто з вертикальною смужкою. Вона буде створювати ілюзію витягнутої фігури.

Власниці тонкої талії, можуть вибрати для себе пальто з поясом, таким чином підкреслити свою струнку форму тіла. Але якщо у вас маленький зріст і тонка талія, краще вибрати пальто, яке по довжині трохи вище колін.

Вузькі джинси, класичні штани зі стрілками, спідниця-олівець, плаття в підлогу, спідниця з завищеною талією, короткий приталені плаття - відмінно поєднуються з коротким пальто. Особливо добре виглядає високе взуття або ботфорти на підборах.

Коротке пальто поєднується не з усіма речами. Якщо ви вирішили придбати коротке пальто, варто знати, що його краще не носити з речами, які носять на випуск. Іншими словами, речі не повинні виглядати з-за меж верхнього одягу. Такий образ створює неохайний вигляд.

Щоб не зіпсувати ваш образ, вчіться правильно підбирати поєднання всього одягу і взуття.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що стиль Casual стає більш популярним останнім часом. Його характерні риси - це повсякденність, ненавмисність, легкість, випадковість. Цей стиль багато жінок і чоловіків стали застосовувати в повсякденному житті, так як він диктує простоту, смак стилю, багатошаровість, невимушеність силуетів. Головними рисами цього стилю є комбінування класичного стилю з неформальним.