Працівники Служби безпеки України викрили відому торгову мережу на постачанні терористам Донецька продовольчих товарів.

Як повідомляє прес-центр СБУ, мережа працювала за добре відомим "принципом дзеркала": махінатори зареєструвалися і в Україні, і в самопроголошеному "міністерстві доходів і зборів ДНР".

"В цілому структура встигла сплатити в "бюджет" терористів "податків" понад 30 мільйонів російських рублів і систематично постачала продукти харчування незаконим збройним формуванням на безоплатній основі", - йдеться в повідомленні прес-служби.

СБУ заочно оголосила торговій мережі про підозру, оскільки зараз організація знаходиться на тимчасово окупованих територіях.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що ватажок самопроголошеної "ЛНР" Ігор Плотницкий пообіцяв проведення референдуму щодо приєднання Луганщини до Російської Федерації.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще