Незважаючи на те, що діючий контракт Златана Ібрагімовича закінчується влітку, він досі не визначився зі своїм майбутнім.

Нещодавно з’явилась інформація, що швед домовився з американським клубом Лос-Анджелес Гелаксі. Проте нападник спростував ці чутки.

- Послухайте, наразі мені нічого сказати. Ми продовжуємо перемовини. Я відкритий до всіх пропозицій, ніяке рішення ще не прийнято, - заявив Ібрагімович клубному сайту Юнайтед.

Варто відзначити, що керманич МЮ Жозе Моуріньо хоче продовжити співпрацю з нападником. Наразі Златан провів 40 поєдинків у футболці червоних дияволів, у яких 25 разів відзначився сам та ще 7 разів асистував партнерам.

Також швед додав, що його рішення з приводу подальшої кар’єри не залежить від того чи потрапить Манчестер у Лігу Чемпіонів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

- Мені вже 35 років. Думаю, що мені залишилось пограти у футбол один, два або три роки. Все залежить від мого бажання, а також від бажання клубу та його планів на майбутнє. Я прийшов у Манчестер, щоб перемагати. Тут я перемагаю, - заявив Ібрагімович.

Як вже повідомляв портал Знай.ua, зірка Арсеналу хоче перейти у Челсі.