17 квітня, день народження відзначила знаменита співачка, екс-учасниця гурту Spice Girls, Вікторія Бекхем. Їй виповнилося 43.

Перша слава

Світова популярність прийшла до Бекхем, коли вона виступала у складі популярного у 90-ті гурту Spice Girls. Проте у 2000 році гурт розпався і всі учасниці почали сольну кар’єру. Вікторія випустила 10 синглів, які очолювали топ-чати Великобританії.

Успіх поза сценою

Крім співочої кар’єри, Вікторія успішно проявила себе і в інших професіях. Вона спробувала себе у модельному бізнесі, її також знають і як актрису, яка грала в серіалах та була телеведучою на британському телебаченні.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Вікторія відома також як дизайнер одягу. Маючи неповторне відчуття смаку та стилю, зірку визнали всесвітньою іконою стилю. Вона розробила дизайн джинсів для Rock & Republic, а згодом почала випускати власну лінійку одягу під брендом dVb Style.

На успішній кар'єрі модельєра Вікторія також не збирається зупинятися. Нещодавно знаменитість потішила шанувальників двома бестселлерами. Вона спробуала себе в ролі письменниці та випустила дві книги: автобіографію, та гід по світу моди.

Особисте життя

Вікторія вже 18 років перебуває у шлюбі з відомим футболістом Девідом Бекхемом.

Пара виховує чотирьох дітей. А нещодавно закохані Бекхем вирішили ще раз піти під вінець та принести священні клятви одне одному. Друге "весілля" пара відсвяткувала у тісному колі сім'ї.

У 2009 році статки подружжя Бекхемів оцінили в 125 мільйонів фунтів стерлінгів.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", у ЗМІ заговорили про ймовірне розлучення Девіда і Вікторії Бекхем.