У неділю, 30 квітня, в центральному матчі 34-го туру італійської Серії А Наполі зіграє на виїзді з Інтером.

На думку авторитетних букмекерських організацій, невеликим фаворитом в цьому матчі є гості. Так, букмекери з GameBet приймають ставки на перемогу підопічних Маурісіо Сарри з коефіцієнтом 2,27. Можливий успіх господарів оцінюється вище - 2,98. Нічийний результат - 3,57.

Букмекери з Bwin солідарні з прогнозом GameBet, і дають на перемогу неаполітанців практично такий же коефіцієнт - 2,25. Вікторія Неррадзурі тут оцінюється трохи вище - 3,1, а ось нічия - 3,5.

Букмекерська контора William Hill ставить на цей поєдинок такі котирування. Перемога Наполі - 2,3, перемога Інтера - 3,1, нічия - 3,2.

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що в поєдинку АПЛ Тоттенхем - Арсенал букмекери ставлять на перемогу господарів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Фото: Getty Images