У суботу, 29 квітня, в рамках 35-го туру іспанської Прімери мадридський Реал прийме Валенсію.

На думку авторитетних букмекерських організацій, явним фаворитом в цьому матчі є господарі. Так, букмекери з GameBet приймають ставки на перемогу підопічних Зінедіна Зідана з коефіцієнтом 1,16. Можливий успіх гостей оцінюється набагато вище - 13. Нічийний результат - 8,45.

Букмекери з Bwin солідарні з прогнозом GameBet, і дають на перемогу Вершкових практично ідентичний коефіцієнт - 1,17. Вікторія Кажанів тут оцінюється в ті ж 13, а ось нічия - 8,25.

Букмекерська контора William Hill ставить на цей поєдинок такі котирування. Перемога Реала - 1,2, перемога Валенсії - 15, нічия - 6.

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що зоряний воротар Манчестер Юнайтед попросив відпустити його в Іспанію.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото: Getty Images