У середу, 26 квітня, в рамках 34-го туру чемпіонату Іспанії Реал здобув розгромну виїзну перемогу над Депортіво (6:2).

Головний тренер Вершкових Зінедін Зідан зробив дев'ять замін у стартовому складі своєї команди в порівнянні з матчем проти Барселони, не випустивши на поле при цьому зоряного Кріштіану Роналду.

Гості відкрили рахунок вже на першій хвилині - гол забив Мората. Потім Реалу вдалося подвоїти перевагу зусиллями Хамеса Родрігеса. Ще в першому таймі господарі відіграли один м'яч. Але ще до перерви Реал збільшив відрив у рахунку - забив Лукас Васкес.

Другий тайм цього протистояння завершився з таким же рахунком, як і перший - 1:3. Після перерви за Королівський клуб у воротах суперника відзначилися Хамес, Іско і Каземіро. Таким чином, Реал не дає Барселоні на самоті очолити турнірну таблицю і порівнюється з нею по показнику очок (у обох команд зараз по 78 пунктів, але у Реала є матч в запасі).

Депортіво - Реал 2:6
Голи: Андоне, 35, Хоселу, 84 - Мората, 1, Хамес, 14, 66, Васкес, 44, Іско, 77, Каземіро, 87.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

Депортіво: Люкс (Титонь, 46) - Хуанфран, Аррібас, Сідней, Луїзіньо - Берхантінос, Гільєрме - Гіл (Хоселу, 57), Чолак, Какута (Наварро, 46) - Андоне.

Реал: Касілья - Даніло, Начо, Варан (Техеро, 88), Марсело - Родрігес, Ковачич, Іско (Каземіро, 79) - Васкес, Мората, Асенсіо (Діас, 79).

Попередження: Аррібас, Хоселу, Чолак - Іско.

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що Барселона познущалася над Осасуною.

Фото: Getty Images