У сучасному світі у дітей багато розваг, але малювання на асфальті вони дуже полюбляють. Навесні та влітку, коли сприяє погода, можна побачити на дорогах веселі малюнки.

Дорослі іноді теж долучаються до такої розваги. Вони допомагають дітлахам зображувати різних персонажів улюблених мультиків.

Діти малюють популярних міньйонів, песиків та персонажів цікавого мультфільму Adventure time - Джейка і Фінна, а також рожеву принцесу Бубльгум.

За допомогою дорослих дітлахам вдалось відтворити шедевр живопису Леонардо да Вінчі – Мону Лізу. Вона постала перед глядачами у вигляді дивовижної істоти.

Читайте також: Діти Тернопільщини побажали бійцям АТО миру і любові (фото)

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що вчені довели, що постійне перебування дітей поряд з дорослими сприяє появі стійкого зв'язку та нормального психічного розвитку дітлахів.