Історія про "Гаррі Поттера" стала однією з найпопулярніших серед дітей усього світу.

Багато акторів стали популярними завдяки грі у цій стрічці. Для багатьох це стало найбільшим успіхом у житті.

Роль Гаррі Поттера виконав Деніел Редкліфф. У 2009 році Деніел був занесений до Книги рекордів Гіннеса як найбільш високооплачуваний актор десятиліття - нині стан Деніела оцінюється більш ніж в 23 мільйони доларів.

Близького друга і члена "рудого сімейства" Рона Візлі зіграв Руперт Грін. Зараз йому 25 років.

Обидва актори вирішили припинити свою діяльність в кіно.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Подругу Рона і Гаррі Герміону Грейнджер зіграла Емма Уотсон, якій зараз 24 роки. Вона стала послом Доброї волі ООН замість Анджеліни Джолі, в липні 2014 року.

На фотографіях можна подивитися, як змінилися герої "Гаррі Потерра". Цікаво, що Меттью Льюїс, який зіграв Невіла Довгопупса, безглуздого хлопчика, в 25 років став справжнім красенем.

Читайте також: На великих екранах стартує новий фільм від продюссеров "поводиря" (відео)

Нагадаємо, що Девід Йейтс зніме нову картину з персонажами всесвіту "Гаррі Поттера". Майбутні три фільми серії "Фантастичні тварини і де їх шукати" розкажуть про автора підручника, за яким навчався чарівник. Вихід першого фільму призначений на листопад 2016 року.