Група вчених Американського хімічного товариства з'ясували, що підвищує бадьорість людині вранці.

Як повідомляє Daily Mail, результати дослідження показали, що від сонливості допомагають відео з котиками, очищена питна вода, а також танці і музика.

Вчені відзначили, що відео з котами здатні підняти рівень гормонів, що відповідають за концентрацію уваги і знизити рівень гормону стресу кортизола.

Питна вода допоможе уникнути зневоднення, що стає причиною втоми, а танці та музика підвищать рівень енергії і знімуть напругу.

Яскраве освітлення також допомагає поборотися з бажанням спати.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Дослідження демонструють зв'язок між яскравим освітленням і рівнем пильності людини. Якщо відчуваєте втому протягом робочого дня, необхідно вийти на вулицю на сонце. Це допоможе відновити сили", - кажуть фахівці.

Читайте також: Вчені з'ясували, чому кішки і собаки ворогують

Нагадаємо, що вчені з Університету Індіани, США довели, що відео з котиками приносять позитивні емоції і зменшують поганий настрій.