Фотографії маленької Сієнни та її дворічного добермана Будди набирають все більшої популярності в інтернеті - повідомляє Daily Mail. У сервісі Instagram вони мають вже близько 120 тисяч фоловерів.

Парочка стала сенсацією в інтернеті, бо багато хто вважає, що собака цієї породи - досить несподіваний компаньйон для крихітної дівчинки.

Читайте також: Неймовірна схожість собак та їх власників (фото)

"Доберманів ще називають собаками-липучками. Вони вибирають одну людину і весь час хочуть бути з ним поруч. Наш пес вибрав Сієнну. Ми раді увазі, яку він отримав в мережі - нехай люди знають, якими ніжними можуть бути ці собаки ", - говорить мама Сієнни Тара Пруча.

Нагадаємо, що днями, у львівському розважальному комплексі "Медик" проходить фестиваль "Велике сімейне свято". У рамках цього заходу проходить флешмоб кращих мопсів міста.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще