"Вікімедіа Україна" опублікувала десять найкращих фотографій української природи, які стали лауреатами конкурсу "Вікі любить землю".

Про це повідомляє УНН.

"У нинішньому році в конкурсі взяли участь 172 особи, які надіслали фотографії 1694 природних пам'яток України - близько 14 тисяч 700 фотографій. Всього ж за три роки існування конкурсу, його учасники вже сфотографували дві тисячі 470 об'єктів природно-заповідного фонду", - йдеться в повідомленні.

Найкращою світлиною став "Карпатський морозний ранок" Віталія Башкатова. На фотографіях зображені світанок на Піденному Бузі, вражаючі Карпати та снігом присипана Говерла.

Читайте також: Грандіозну колекцію борщівських вишиванок показали у Києві (фото)

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Нагадаємо, що до Дня незалежності відбувся флеш-моб – українці публікували фото з національним прапором у різних країнах, в яких відпочивали.