Яскраве астрономічне явище "Кривавий Місяць" українці зможуть спостерігати з неділі на понеділок, 28 вересня. Явище може спровокувати катаклізми і серйозні проблеми зі здоров'ям - передає УНІАН.

Астрологи закликають бути особливо обережними тих, в кого є проблеми з серцево-судинною системою.

З точки зору астрології, схід "Кривавого Місяця" - це передвістя несподіваних бойових дій і воєн. Астрологи розповідають, що вплив Місяця триватиме 8-9 днів (за 3-4 дні до повного місяця і 3-4 дні після).

"Вплив Місяця відчують на собі сердечники, неврастеники, у людей з'явиться головний біль. Не рекомендується в ці дні одружуватися, хрестити дітей, вінчатися, починати бізнес і конфліктувати. Найнебезпечніший період - з п'ятниці на суботу. Потрібно бути уважними на дорогах, у транспорті, з технікою", - попереджають астрологи.

Сходження "кривавого Місяця", або затемнення Місяця, - це явище, коли Місяць входить в тінь Землі, сонячні промені заломлюються в земній атмосфері і перетворюються на червоні. Крім того, в атмосфері дуже багато космічних пилових частинок, крізь які проходять промені. Це і додає Місяцеві такий яскравий кривавий колір.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Читайте також: Наприкінці робочого тижня прогнозують теплу погоду

Унікальність саме цього затемнення в тому, що повня збігається з максимальним зближенням Місяця і Землі, тому візуально Місяць буде більшим на 15%.