Британський психолог Хенк Ротгербер провів опитування серед вегетаріанців та прийшов до висновку, що третина з них дозволяє собі поласувати м'ясом у стані алкогольного сп'яніння. Про це повідомляє NY Post.

За даними опитування, саме третина вегетаріанців та веганів іноді їдять бургери, курчат або стейки під час вживання алкоголю. Цікаво, що 69% з тих, кого іноді зриває, приховують свій злочин від близьких та друзів.

"Якщо ми говоримо про тих, хто відмовився від м'яса заради дієти та здорового життя, то у цих погрішностях немає нічого дивного. Але ті, хто не їсть тварин через морально-етичні переконання мають проблеми з самоконтролем та порушують свої принципи", - розповів Ротгербер.

Читайте також: В Карпатах помітили загадкове розщеплення дерев (фото)

Нещодавно організація РЕТА, яка захищає права тварин та виступає за вегетаріанство, оприлюднила рейтинг найсексуальніших знаменитостей-вегетаріанців. Першу сходинку зайняла американська співачка Майлі Сайрус.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще