На сайті YouTube з'явилось відео, на якому собака натрапив на хижих вовків у лісі. Господар тварини причепив до улюбленця камеру GoPro та випустив його до лісу.

Випадок трапився у шведській провінції Вермланд. Томмі Берглунд вийшов на полювання на лося разом зі своїм собакою Кларою. Пес пішов по сліду лося, але зустрів двох вовків.

Дикі тварини напали на бідолашну Клару та кусали її протягом десяти хвилин. Собака швидше б за все помер від поранень, але Берглунд надів на нього захисний жилет, який став для улюбленця порятунком.

Коли чоловік знайшов пса, він побачив чисельні поранення. На щастя лікарня була поруч і ветеринари допомогли собаці. Йому наклали шви, адже на спині була велике поранення та ще кілька десятків дрібних укусів.

Наразі собака живий та намагається скоріше одужати від нападу вовків.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Читайте також: Вінничанка тримає вдома трьох лисиць (відео)

Нещодавно 55-річний японець повернувся до Фукусіми для годування тварин, яких покинули мешканці.