У пустелі Ваді Рам в Йорданії настільки фантастичні краєвиди, що тут знімаються фільми про майбутнє та про інші планети.

Про це пише from-ua.com.

"Всім давно відомі кадри "Зоряних війн", "Трансформерів", "Прометея" та нещодавнього "Марсіанина" робили саме тут", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Росіянин звинуватив авторів "Марсіанина" у плагіаті

Дивний червоний колір піску, неба і гір, незвичайні фактури скель, ущелин і каньйонів, неймовірні пейзажі змушуються відчути, неначе потрапив на іншу планету.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Більша частина пустелі - кам'яниста, але в деяких місцях можна знайти приголомшливі дюни марсіанського кольору.

Тут здавна живуть бедуїни разом зі своїми верблюдами. Вистачає і рослинності. Вона адаптувалася до жорстких умов цих місць і часом покриває досить великі площі.

Час від часу під ногами попадаються жуки. Водиться багато сколопендр, скорпіонів і змій.

Довідка. Пустеля Ваді Рам - величезний туристичний об'єкт зі своєю інфраструктурою, послугами, активностями, розвагами та навіть "готелями" і "ресторанами" в пустелі. В ній навіть існує ціла мережа накатаних доріг. І тут настільки активний трафік, що авто рухаються навіть під час піщаних бурь.