До кінця 2015 року тенденції в Україні, які спостерігаються останнім часом, завершаться, 2016 буде перехідним періодом, а вже у лютому 2017 року можна буде спостерігати покращення. Про це сказала астролог міжнародної категорії, завкафедрою астропсихології Європейського інститут міждисциплінарних досліджень та освіти Олена Осипенко, пише УНН.

"За нашими графіками на 2016 рік ми вже не спостерігаємо таких ситуацій, які були у 2014-2015 роках. 2016 рік дає надію, крайні ситуації боротьби припадають на лютий місяць. Лютий буде еволюційним, він дасть нам можливість вийти з кризи", - сказала вона.

Читайте також: В Україні наступного року очікується зростання економіки

За словами астролога, зоряний період України розпочався в 2013 році і він зараз триває, вершина буде у 2022 року, але для цього потрібно працювати.

Експерт також зазначила, що, за прогнозами, травень та серпень 2016 року найбільше підходять для реформ в Україні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще