У своїх роботах фотограф Катерина Друзь показує, що коні — благородні та красиві тварини зі своїм характером.

Про це пише "Велика Епоха". Фотографування коней для Катерини — це і професія, і улюблене заняття, і свій спосіб показати всім, наскільки прекрасним є ця тварина.

Як розповідає фотограф, вона завжди дуже любила коней і використовувала будь-яку можливість, щоб поспілкуватися з ними: з 11 років вона доглядала за ними та їздила верхи, потім працювала в іпотерапії. А її першим конем став ахалтекінець, дружба з яким допомогла полюбити цих чудових тварин ще сильніше.

"Багато хто знає і так, що кінь — красива істота, але не кожен дійсно розуміє, що будь-який кінь — яскрава особистість, часто дуже артистична, весела, емоційна.

Це добре видно, коли кінь вільний від болю, примусу, страху, поганих умов. Саме тому я намагаюся зафіксувати образ коней у моменти їхнього щасливого вільного руху, ігри, або в природних умовах проживання. Я проти больового впливу на коней, тому на моїх фотографіях ви побачите, в основному, коней, що насолоджуються свободою", - підкреслює Катерина Друзь.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Філіппінська мисткиня малює картини на чайних пакетиках (фото)

Фотограф наразі проживає в Москві та подорожує всім світом, роблячи гарні фотографії коней. Допомагає їй у цьому художня освіта та знання основ анатомії й психології цих дивних тварин.