Дизайнери ColorWare, які полюбляють робити модифікації існуючих гаджетів у предмети класу "люкс", презентували ноутбук MacBook Pro у мармуровому корпусі із лого Apple, виконаним із золота.

Про це пише luxurylaunches.com.

"Те, що ColorWare Limited MacBook Pro Marble висічений із цільного шматка мармуру, лише здається. Під час виготовлення корпусу використали особливу техніку аплікації", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Примха шейха - діамантовий рояль (фото)

Згідно інформації, поверхня стала схожа на римський мармур - синювато-темна картина на блідо-сірому фоні. Напис Apple на кришці виконали із 24-каратного золота.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

За основу моделі взяли стандартний 15-дюймовий MacBook Pro із 16 ГБ оперативної пам'яті та накопичувачем ємністю 1 ТБ. Гаджет має процесор Intel Core i7 із тактовою частотою 2,8 ГГц, Wi-Fi 802.11ac і Bluetooth 4.0.

"У салоні створили елітний MacBook Pro Retina, що нагадує про висічених з мармуру римських статуях", - розповів глава компанії Джастін Сізевскі.

ColorWare випустить всього десять пронумерованих MacBook Pro. Кожен буде коштувати 7,5 тисяч доларів.

Нагадаємо, у квітні компанія презентувала ігрову приставку Xbox One Pearl в корпусі із справжнього перламутру, який інструктували золотом.