В Україні в продажу з'явилися "патріотичні конверти" із зображенням кримських активістів Олега Сенцова та Олександра Кольченка, пише Крим.Реалії.

На лицьовій стороні конверта - чорно-біле фото Олега та Олександра, обрамлене смугою українського прапора, із закликом "Свободу Сенцову і Кольченку".

У реалізації проекту взяли участь правозахисні організації "Центр Громадянських Свобод", ГО Центр "Соціальна дія" і кореспондент "Радіо Свобода" Антон Наумлюк.

"Саме Антон є автором фотографії Олександра Кольченко та Олега Сенцова, зображених на одному конверті", - розповіли в "Укрпошті".

Читайте також: "Укрпошта" випустила художні конверти на підтримку Савченко

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ціна конверта у відділеннях "Укрпошти" 50 копійок.

Раніше, підприємство "Укрпошта" випустило конверти із зображенням Героя України Надії Савченко.

Нагадаємо, група підтримки кримських заручників "Комітет солідарності" закликає підтримати Сенцова, Кольченко і Афанасьєва листом або листівкою. "Листи зараз - майже єдиний зв'язок "кримських заручників" зі світом, з однодумцями і співчуваючими, спосіб виглянути з тюремних катівень, вдихнути вільного повітря", йдеться в повідомленні групи, де також вказуються необхідні адреси.