"Укрпошта" випустила художні немарковані конверти. На них зображена Надія Савченко, яка перебуває у російському суді за фейковими звинуваченнями. Та заклик підтримати українську льотчицю.

Про це повідомляє прес-служба "Укрпошти".

На лицьовому боці конверта помістили чорно-біле фото Надії. Воно обрамлене смугою в кольорах українського прапора. Поряд з портретом розмістили "Свободу Надії Савченко!/Freedom to Nadiіa Savchenko!".

Це гасло написали двома мовами неспроста - щоб пригорнути увагу людей по всьому світу до незаконного утримання українки під арештом в Росії.

На зворотній стороні конверта помістили інформація про українську льотчицю.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Читайте також: Савченко в суді перекладає свою книжку на російську мову

Ініціатором випуску цього незвичного конверту стала сестри Надії Савченко, Віра.

Вже найближчим часом у відділеннях "Укрпошти" з'являться конверти із зображенням інших в'язнів Кремля. На них зобразять кримських активістів Олега Сенцова та Олександра Кольченка.

Це вже не перша акція такого роду від "Укрпошти". Раніше вона випустила марку із зображенням Надії Савченко. Колектив підприємства надіслав лист льотчиці із такою маркою.