В Британії вирішили творчо підійти до наукової роботи.

Як повідомляє ZN.ua, журнал Science відзвітував про проведення конкурсу "Станцюй свою дисертацію" та оголосив, що уперше за всю історію існування конкурсу перемогла категорія "Соціальні науки".

Науковець Флоренс Метц найкраще презентувала свою роботу у вигляді танцю та отримала головний приз. Вона аспірантка Бернського університету. Дівчина змогла творчо підійти до вирішення політичних проблем.

Вона записала ролик на тему "Чи можуть політичні мережі пояснити формулювання політик?". Дівчина за допомогою хіп-хопу, сальси та акро-йоги показала, як соціальні мережі впливають на формування політики у сфері захисту водних ресурсів.

Дівчина перемогла у змаганні з 31 командою з усього світу. Її інтерпретація впливу мереж здобула найбільше відгуків від журі,аніж пояснення Мерітт Мур з Оксфордського університету особливостей заплутаних фотонів.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Дівчина отримала тисячу доларів, також вона поїде до Стенфордського університету США.

Читайте також: Український стартап увійшов до двадцятки найкращих у світі

Нагадаємо, що тепер автореферати та дисертації українських науковців презентуватимуть на онлайн ресурсах до захисту.