28-річна американка Крістіна Літл доводить, що вагітна жінка не обирає спокійний спосіб життя.

Як повідомляє New York Post, вона записала нове відео у стилі хіп-хоп.

Жінка на восьмому місяці вагітності, проте це не заважає їй виконувати запальні танці та привчати до цього інших жінок, які чекають на дитину.

Вона за спеціальністю хіп-хоп інструктор з Каліфорнії.

"Я і не думала припиняти рухатися", - каже вона.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Коли жінка говорить про танці, то у неї світяться очі і видно, що це частина її життя. Проте на питання, чи буде вона танцювати надалі, не відповідає, хоча у неї вже є двоє здорових дітей.

Перший ролик з танцями вагітних набрав півмільйона переглядів.

Користувачі соціальних мереж загалом у захваті від її ритмічних рухів.

"Як це чудово. Такий великий живіт і така активність. Надихає встати з дивана та почати займатись спортом", - коментує відео жінка.

"А я не розумію, адже на останніх місяцях вагітності збільшення рухливості може призвести до негативних наслідків", - пише інший.

Жінка відповідає усім, хто її критикує, що танці не завадили їй народити двох дітей.

"Якщо вранці немає токсикозу і лікарі не помітили жодних ускладнень, то немає причин вести сидячий спосіб життя і депресувати" - наголошує жінка.

Читайте також: Як зібрати родичів на Різдво (відео)

Нагадаємо, що мережу підкорило різдвяне відео, на якому дідусь запрошує усіх родичів на вечерю, повідомивши їм про свою смерть.