На кліматичному Саміті в Парижі президент США Барак Обама під час вітання з главами інших держав не помітив Петра Порошенка.

У соціальних мережах відразу ж з'явилося відео, на якому показали думки президента.

Ролик, на якому під забавну музику показана зустріч глав держав за чотири дні набрав більше 70 тисяч переглядів.

Найбільше людей потішила музика і підписи.

Під час побудови президентів Порошенко зайняв своє місце в другому ряду. Барак Обама, проходячи повз нього, навіть не звернув увагу. На ролику автори приписали такі думки українському лідеру: "Глянь на мене", а коли повз нього пройшли, він подумав "Чорт".

Популярні новини зараз
Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Не плач, не плач, хоча, трохи можна", - думає Порошенко.

Читайте також: Порошенко живе на зарплату в 10 000 гривень

Нагадаємо, що не тільки українського президента висміяли на саміті в Парижі. Російського лідера Володимира Путіна висміяли за те, що він не з'явився на офіційну церемонію фотосесії.

Багато дипломатів подумали, що він соромиться зустрічі з прем'єр-міністром Туреччини Реджепом Ердоганом, який напередодні відмовився вибачатися за збитий СУ-24.